Mustafa Necati Anaokulu
ÇUKURDERE MAH. ZAPCIOĞLU CAD. NO/6 YEŞİLYURT/MALATYA

İlgi, sevgi ve bilgiyle yoğrulmuş hayata hazır bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Düşünme, anlama ve araştırma sorun çözme yetkinliği gelişmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanatsal duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkan sağlamaktır.

Beyaz Bayrak

Merkez

Sıtmapınarı-Yeşilyurt-MALATYA

Sportif Etkinlikler

Gönüllü velilerimiz eşliğinde ders başlangıcında miniklerimiz spor ile güne başlamaktadır.

Bilim Şaşkınlıkla Başlar-Bilim Şenliği

Proje Çalışmaları

Sorumluluk Çantası, Aile Eğitim Programı, Okul-Aile İşbirliği Projesi, Çocuklar Okulda Annelerle Birlikte, Haftanın Çocuğu, Sabrediyorum-Öğreniyorum

Diğer Hususlar

Belirli Gün ve Haftalarda öğrencilerimizde kalıcı davranış değişikliğinin kazandırılması adına ilgili kurum ve kuruluşlara gezi ve ziyaretler düzenlenir. Düzenli olarak tiyatro ve şenliklere katılım sağlanır. Ayrıca okulumuzda; yeni yıl, milli bayramlar ve anma günleri, doğum günleri, yılsonu etkinlikleri, kutlama şenlikleri yapılır.